Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Goede service
Op site is het gemakkelijk om product te bestellen. Snelle verzending en bestelde katoenen panty goed van pasvorm/maat en kwaliteit.
23/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Subliem
Heb mijn hele leven een vreselijke hekel aan panty?s gehad omdat ze zo eng aanvoelen en of afzakte. Dit zijn panty?s die ik voor het eerst in mijn leven (64) lekker vind zitten en ze zakken niet af. Wel duurder dan bij de Zeeman maar ze zijn het dubbel en dwars waard. Ik ga er weer een paar bestellen. Pantykopen.nu bedankt, jullie zijn SUPER
15/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
06/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes
Ik ben heel tevreden over de levering! En dat ik kon kiezen of ik het op een duurzame of reguliere manier kon laten versturen vind ik heel fijn. Het pakketje zag er netjes uit met een net kaartje erbij
22/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goedkoop
Heel goed, jest gitara!
18/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede panty's maar retour beleid is achterhaald.
Ze hebben een ruime keuze aan veel verschillende en mooie panty's! Maar als je er een retour wilt doen kost dat veel geld.. ook zit er geen retour label bij, 2? voor te bezorgen en 4? retour. Dat is wel veel als je maar 1 of 2 panty's besteld Dit kan echt beter anno 2021 ;)
25/11/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Prima service bij bezorgproblemen
Goede behandeling via telefoon bij het niet ontvangen van een bestelling. Dankjewel!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Maar.... 2 panty in een enorm grote doos?! Niet nodig lijkt mij, dat had gemakkelijk in een envelop gepast en dan ook door de brievenbus
24/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Perfect!
Telefonisch info gevraagd. Zeer prettig te woord gestaan met de juiste info! Snelle levering!
21/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
goede service
snelle levering van de bestelde producten
19/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Stop met die mails en schrijf mij uit!
Privacy wordt niet gerespecteerd ik ga niet akkoord met jullie voorwaarden hieronder
18/11/2021
Beoordeling: 0.5 / 5
top
Super snel geleverd en mooie kwaliteit veel draag comfort hele mooie keuze op de site
17/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitstekend!
Goede service vriendelijke mensen volgende dag in huis! super
16/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden en een snelle service
Mooie pantymet goede pasvorm.
15/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super!
Fijne panty die perfect zit!
12/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Snel, juiste prijs voor goede waar
09/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Keurige afhandeling
Ben keurig te woord gestaan En behandelt
01/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Snelle levering mooie kwaliteit
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn
Mooie panty zit prima goede kwaliteit
26/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en zonder veel poespas
Ruime keus, zéker in mijn lievelingskleur
25/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering.
18/10/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service
Goede service van de nalevering
07/10/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima webshop
Ruime keuze, snelle levering en als je niet weet wat je moet bestellen en je belt met de klantenservice worst je perfect geadviseerd
03/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima pantyshop
Snelle levering, veel keuze in goede panties!
02/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitmuntend
supersnelle levering en goede verzorging voor de verpakking!!
30/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende en snelle service
Superlange en kwalitatief goede panty van het merk Kunert gevonden op pantyshoppen.nl Besteld en de volgende dag in huis! Helemaal blij mee.
27/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie producten.
Goed advies, snelle levering.
21/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Goede snelle service
20/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi materiaal
Product op tijd en correct geleverd
13/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Voor herhaling vatbaar.
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snelle levering. Uitstekende kwaliteit Sommige maten zijn snel uitverkocht!
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top geregeld Allemaal
Mooie Panty s en zitten heerlijk ook snel geleverd en goed verpakt
16/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keus en goede service
Ruime keus in de nieuwste panty?s en sokken. Zeer tevreden.
06/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Top
04/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne webshop
Goed assortiment!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne artikelen en goede service.
Goede klantenservice. Ze belde, omdat ik per ongeluk een artikel in een andere maat had besteld. Erg goed dat ze dit gezien hadden, want anders had ik het moeten retourneren.
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geholpen met advies!
Ik ben super geholpen met advies voor een huidskleur panty! Had alles snel in huis en direct aan gedaan. Nogmaals dank en ik ga jullie zeker aanbevelen.
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede party's & maillots's
Ik vind de kwaliteit en maillots zeer goed van kwaliteit en ik zal het zeker aan bevelen bij andere mensen
31/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goede service en kwaliteit
Panty?s gekocht en kwamen op tijd binnen. Bestel nu regelmatig, top kwaliteit!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering. Mooie merken
Ik bestel hier al jaren naar alle tevredenheid.
16/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super site
Gemakkelijk bestellen, snelle verzending en goed assortiment.
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
Prima producten! Ook in volslanke maten!
09/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
veel keus, snel bezorgd
Er is veel keus en de bestellingen is altijd zeer snel binnen. Voor mij no. 1!
26/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Product is fijn en super snel geleverd
Via Google gevonden, en zonder problemen en super snel geleverd, fijne site
26/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
de verkeerde kleur
ik had een maillot in de kleur black besteld. ik kreeg de kleur navy. vervelend, de maillot moest teruggestuurd worden, portokosten moesten betaald worden, dat alles voor een simpele maillot. Ik werd daarna gebeld door een vriendelijke medewerkster van Pantyshoppen, zij vond de gang van zaken ook vervelend en heeft een cadeaubon aangeboden aan mij. Dus uiteindelijk is dat een heel klantvriendelijke reactie, daar ben ik blij om! En daarom krijgt Pantyshoppen 5 sterren!
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Veel keuze en duidelijke informatie. Supersnelle levering.
11/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Snelle levering
06/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Hele goede site, en super klantenservice
04/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Mijn ervaring als volgt: Een hele fijne uitkomst met het bestellen online met de panty's naar eigen smaak,kleur . Daarnaast op de dag bestellen en de volgende dag in huis. Een prima service. Wil niets anders meer en ben een grote fan zeg ik maar zo van Pantyshoppen en zal het iedereen aanraden.
02/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Kan niet anders zeggen geweldige service.
27/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten