Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
FINY uit LANDGRAAF 6372KC
10punten!!! pantoffelshoppen is de beste zaak die ik heb leren warderen !!!!

Verbeterpunten: er is niets te verbeteren ik vind jullie gewoon supper !!!! een dikke tien 10
23-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
J.Demmers
goede verpakking, goed product, goede afwikkeling, duidelijk e.v.t. Retour

Verbeterpunten: Blijven onwikkelen!!!!
23-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
joke uit zoeterwoude
netjes verpakt en nog een notitieblokje erbij.Super leuk

Verbeterpunten: nee,ga zo door zou ik zeggen
23-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Helene uit Veghel
Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
22-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Dorien uit Roelofarendsveen
Snelle levering na bestelling geplaatst te hebben.

Verbeterpunten: Nu een week verder en vandaag de mail ontvangen dat het retourpakket in behandeling is genomen. (Ik wil het omruilen) Vind ik wat laat, wilde al gaan bellen. Maar hoop dat het omruilen voorspoedig verloopt. Dan pas worden er sterren bij geplaatst :)!
22-10-2018
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
Marco uit Swalmen
Vee keuze

Verbeterpunten: Leveringstijd.
22-10-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Joke uit Koog aan de Zaan
Snelle levering

Verbeterpunten: De kleur bepalen vond ik lastig. Champagne kleur was witter dan ik dacht. Maar besef ook wel dat dat heel lastig is.
22-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Harry uit St.Joost - Echt
Zeer betrouwbaar bedrijf, zeer snelle en correcte levering

Verbeterpunten: Ik zou het niet weten
22-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
E
snelle service, aardig kaartje bij bestelling
22-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Ciska uit Lelystad
snelle verzending en altijd heel netjes ingepakt. :)
22-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Roland uit Helmond
Goede kwaliteit, en wordt vlug geleverd.

Verbeterpunten: Nvt
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Body - Schmink Studio uit Beek en donk
My package was send really quickly and a nice note was in it. Very professional and I'm definitely going to keep on shopping there!
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hannie
Snelle levering en vriendelijk hand geschreven kaartje erbij.
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Esther uit Soest
Kwaliteitsartikelen, betrouwbaar, prima en snelle service

Verbeterpunten: geen
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
R. Bokmans uit Rotterdam
Snel geleverd, goede kwaliteit

Verbeterpunten: n.v.t.
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Miriam
Overzichtelijke website, snelle bezorging.
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Particulier uit Vaals
Snelle en goede levering en mooi materiaal
20-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Arja uit Rotterdam
Snelle en correcte levering
20-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Doortje uit Amsterdam
Snelle levering, goede verpakking.

Verbeterpunten: Retourneren niet gratis, brengt extra veel kosten met zich mee (?6,990)Pantoffels nu ergens anders gekocht (met gratis retour voorwaarden).
19-10-2018
Beoordeling: 2.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marjan uit Valkenswaard
Hele snelle levering,en wat ik besteld heb ziet er heel goed uit en heeft een goede pasvorm
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
A Verkerk-Bezuijen uit Leerdam
Snelle bezorging

Verbeterpunten: Graag beter aangeven wat de leverdatum is
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hetty uit Eindhoven
snel levering en correct snel met terugbetaling

Verbeterpunten: geen idee.
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jan uit Baarle-Nassau
Levering ZEER snel. Wacht alleen op de retour gestuurde te grote maat pantoffel voor kleinere maat. 15-10-2018 verstuurt.
18-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
alida maria uit blanes spanje
Prachtige kwaliteit.Supersnelle verzending naar Spanje ,in slechts 2 dagen.Zo blij met mijn echte pantoffels hier en uitstekende probleemloze transactie.

Verbeterpunten: Overbeterbaar
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Leny uit Groningen
Uitgebreid assortiment en snelle service.

Verbeterpunten: Retoureren is niet gratis.
17-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Eva uit Amsterdam
Snelle afhandeling!

Verbeterpunten: Nog geen
16-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Rineke uit St willebrord
Ben heel tevreden keurig verpakt het kan niet beter een dikke pluim daarvoor
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Vera uit Heerlen
Zoveel keuze..Snelle verzendig..Mooi verpakt. Feestje!
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Egbert uit Hoofddorp
Goede services pantoffels goed verpakt en een snelle verzending met een track en trace optie.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kris uit Gendt
Leuk bericht bij levering. Snel en professioneel!
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Vinc
Prima voorlichting mooie producten
15-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten