Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Super
Mooie prijzen
18/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed
Snelle en goede levering
13/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prettige site en goede service
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
zeer tevreden
2 x panty s besteld zijn van goeie kwaliteit en zijn ook mooi om te zien en zitten zeer prettig
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Ik ben blij en tevreden
Ik keek bij diverse sites en vond de panty naar mijn zin . Bestellen ging eenvoudig en correct. Levering ivm Sint iets vertraagd.
27/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Prima
Duidelijke website, de bestelling kwam snel.
22/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fijne panty's
Goede levering mooie fijne panty's waar voor je geld.
19/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
.
.
19/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende ervaring
Fijne webwinkel met heel veel keus, de beste merken. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit en heel klant vriendelijk.
16/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Erg tevreden!
12/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service
Goede overzichtelijke website
08/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Leuk, met een goede kwaliteit
ik bestel graag, omdat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de panty's die lekker zitten en fijn te dragen zijn
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Eerst 1 panty besteld voor de pasvorm. Zat perfect. Helaas bleef het bij Post.nl lang onderweg. Nu nog drie andere kleuren besteld. Een heel tevreden klant.
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
goed
krijgt wat je besteld
04/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
Ik had een (kleine) klacht en deze hebben zij DIRECT voor me opgelost. Wil bij deze dan ook de medewerkers ontzettend bedanken voor de goede service. Bedankt team pantyshoppen!
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Erg tevreden
Heel snel en correct geleverd
01/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service en mooie kwaliteit
Onlangs zocht ik online naar panties. Ik kwam uit bij Pantyshoppen.nl en heb er een paar mooie panties van Kunert gekocht. Veel keuze, goede prijzen en snelle service. Een aanrader.
29/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
prima voor mekaar
bij ij is alles goed verlopen pas form is prima bezorgen ook mooi op tijd niks mis met dit bedrijf zeer goed te spreken
26/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Een prima webshop met een groot sortiment
Snelle verzending en een prima verpakking
25/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
1 ste panty bij hun besteld
heb voor het eerst een panty besteld in maat xl omdat ik niet zeker wist of hij zou passen maar paste zeer goed was er ook dik over tevreden ga zeker binnen kort nog enkele bestellen
25/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Hallo Ik heb tot nu toe mijn bestelling niet ontvangen en zie ook niet op de site waar ik dat kan aangeven. Hoop dat ik op deze manier verder geholpen kan worden. Mvg R van Leeuwen
24/10/2020
Beoordeling: 0.5 / 5
Fantastisch
Snelle levering, heel mooi ingepakt
21/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
prima
fijn om zo te winkelen
19/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Altijd leveren wat besteld is, op tijd, alles is in voorraad.
Op Pantyshoppen kan ik alle 'moeilijke' kleuren en artikelen vinden die ik wil hebben, soms zelfs in overleg met de mensen van Pantyshoppen. Ben blij met deze leverancier.
18/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima - gedaan wat is geschreven!
zie hierboven
14/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Goed vakkundig
Ik had bestelling geplaatst voor het eerst. En 2 maillot besteld. Er kwam er maar 1 dus even telefonisch contact gezocht. Mijn frustratie geuit en gelukkig werd ik begrepen en kwam alsnog voor het weekend de 2e maillot. Ik zou zeker nu nogmaals een bestelling plaatsen. Fijne service mooie producten. Groetjes Ingrid
14/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend, ik raad iedereen jullie site aan
Is uitstekend, er zat zelfs een hand geschreven kaart in mijn verpakking.super leuk.
12/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Meerdere keren een bestelling gedaan, altijd alles perfect geleverd en binnen de aan gegeven tijd.
11/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fijne uitleg op de site, snelle levering en goede producten!
Eindelijk goede fijne pantys die mij goed zitten.
09/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Service goed en snel, foto's op de site niet écht goed
Ik vind pantyshoppen.nl een mooie site, De service en bezorging zijn netjes en snel. Jammer dat je op de site niet echt een goede inschatting kunt maken van de kleur van de panty's. Net als vorige bestelling wilde ik een panty bij een bepaalde jurk kopen, en opnieuw was het niet de verwachte kleur. Het zou fijn zijn wanneer de kleuren op de site beter worden aangegeven.
03/10/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Prima
Kon het goed vinden duidelijke internet site
01/10/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Helemaal tevreden!
Idem
20/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Sne
Snel en goed.
13/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima, snelle levering
Veel keus van topmerken
08/09/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Goede snelle service net zoals de nalevering Alleen was het minder duidelijk voor mij of er nog een nalevering zou komen maar het is goed gekomen allemaal
28/08/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede snelle service
Ruim assortiment en handig kunnen kiezen welke maat kleur en stijl.
26/08/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Geweldig
Netjes en snel bezorgd nooit een klacht gehad
23/08/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima snelle service
Prima, snelle service
23/08/2020
Beoordeling: 5 / 5
Overzichtelijke site, veel keuze
Makkelijk om panty?s te bestellen in alle kleuren, maten en stijlen.
18/08/2020
Beoordeling: 4 / 5
prima
Vlotte levering
10/08/2020
Beoordeling: 4 / 5
Snelle en goede service
Alle bestellingen op tijd in huis
09/08/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Snel en goede levering
02/08/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service en snelle levering
Groot assortiment, goede service, snelle levering en mooie kwaliteit panty. Echt waar voor je geld
24/07/2020
Beoordeling: 5 / 5
Leuk aanbod en snelle verzending!
Helemaal goed!
20/07/2020
Beoordeling: 5 / 5
De wauw factor
snelle levering,kijk er x op x na uit, En blijven me verbazen....de collectie enz enz...
19/07/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prettig zaken doen , snelle afhandeling, volgende keer weer
Prettig zaken doen, snelle afhandeling, volgende keer weer
17/07/2020
Beoordeling: 5 / 5
Vanaf bestelgemak tot bezorging: alles prima in orde!
Makkelijke website, levering binnen de termijn die vooraf gezegd was, fijn dat het pakkeetje door de brievenbus kon.
15/07/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede producten, mooi verpakt
Goede producten, mooi verpakt Duidelijke website Goed bestelproces
10/07/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle Service.
Na het bestellen kreeg ik de mededeling dat er geen 4 stuks meer van mijn product op voorraad waren, er zouden er dus 2 later gestuurd worden. Hier zat uiteindelijk maar 2 dagen tussen. Ik koos bewust voor de verzendwijze eco duurzaam. Naar mijn mening had de bestelling daardoor uiteindelijk beter in 1x opgestuurd kunnen worden in plaats van 2 pakketjes. Dat is namelijk nog duurzamer dan in 2 keer.
09/07/2020
Beoordeling: 4 / 5
mooi
Mijn bestelling was zoals beschreven. Snelle leverin bedankt
08/07/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten