Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
top geregeld en snel ontvangen
Gewoon snel en op tijd geleverd en mooie artikelen zit echt top en voel mij op en top vrouw met deze mooie kousen en panty's
04/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Dankzij de maattabel en de duidelijke omschrijving op de site kon ik probleemloos de juiste maten selecteren. Mooi verpakt, snel verzonden en het kon door de brievenbus.
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service!
Mede dankzij de vriendelijke bejegening en het vakkundig advies van de medewerkers heb ik eindelijk een panty ( Kunert True beauty Curvy 20 den) gevonden die perfect past, de pasvorm en het versterkte broekje met brede band zorgen ervoor dat de panty bij mij uitstekend blijft zitten, ook het materiaal voelt erg prettig. Ik zal deze panty zeker opnieuw bestellen in de kleur Cashmere.
11/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Jammer dat ik later te horen krijg dat mijn bestelling in back order staat
Prima panty ?s. Goede pasvorm.
02/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Goede service
Goede service
26/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending.
De producten zijn goed, precies wat ik had besteld en het was snel binnen. Toppie!
22/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Smorgens 9 uur besteld En savonds al binnen gekomen
16/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super service
Makkelijke site, fijn dat er tips worden gegeven van welke kleur panty het beste past. Snelle levering en goede kwaliteit.
10/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer tevreden
Al een paar jaar draag ik de zomerpanties Shelina 12 van Falke in de kleur Powder, tot grote tevredenheid.
05/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
een zeer goede service.
de aankopen zijn kwalitatief zeer goed en de communicatie omtrent het bestellen en uiteindelijk ontvangen verliep goed en duidelijk.
04/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Goede uitleg op de site over de kleuren. Netjes ingepakt en geleverd
03/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super levering
Echt de ene dag besteld en de volgende ochtend lag het in mijn brievenbus. De (plak) panty bleef de hele dag goed zitten, hoefde hem niet op te trekken. Ik heb ze nu gewassen en kijken of ze zo goed blijven zitten?. Maar voor nu top!
02/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service , snelle levering
Zeer tevreden , volgende keer weer
01/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snel ontvangen en keurig verzorgd
Heel goede service en alles is netjes verpakt
20/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Alles goed geregeld en prima kwaliteit
12/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service.
Goede kwaliteit en vlotte levering. Wel wat aan de dure kant.
05/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
super snelle nette levering!
makkelijk om een bestelling te plaatsen die dan vervolgens de volgende dag wordt geleverd!
05/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending, leuke korting, ruime keus
Zie hierboven. Ondanks dat ik 1 panty welke korting had, ergens anders goedkoper zag, ben ik wel zeer tevreden!
05/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
De service en levering is goed en snel
Het assortiment is prima.
05/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Snelle levering echt een top bedrijf!
28/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik kan niets anders zeggen als TOP
TOP
20/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfecte levering
Makkelijk op de webside te vinden, te betalen en snelle keurige levering!
02/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Good
Good and fast
01/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijke en persoonlijke klantenservice
Mijn postcode was incorrect , ontstond er een probleem met levering en heeft de klantenservice het snel en zorgzaam opgelost!
25/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
super snelle levering en service
Snelle levering en goede service
28/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Op site is het gemakkelijk om product te bestellen. Snelle verzending en bestelde katoenen panty goed van pasvorm/maat en kwaliteit.
23/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Subliem
Heb mijn hele leven een vreselijke hekel aan panty?s gehad omdat ze zo eng aanvoelen en of afzakte. Dit zijn panty?s die ik voor het eerst in mijn leven (64) lekker vind zitten en ze zakken niet af. Wel duurder dan bij de Zeeman maar ze zijn het dubbel en dwars waard. Ik ga er weer een paar bestellen. Pantykopen.nu bedankt, jullie zijn SUPER
15/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
06/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes
Ik ben heel tevreden over de levering! En dat ik kon kiezen of ik het op een duurzame of reguliere manier kon laten versturen vind ik heel fijn. Het pakketje zag er netjes uit met een net kaartje erbij
22/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goedkoop
Heel goed, jest gitara!
18/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede panty's maar retour beleid is achterhaald.
Ze hebben een ruime keuze aan veel verschillende en mooie panty's! Maar als je er een retour wilt doen kost dat veel geld.. ook zit er geen retour label bij, 2? voor te bezorgen en 4? retour. Dat is wel veel als je maar 1 of 2 panty's besteld Dit kan echt beter anno 2021 ;)
25/11/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Prima service bij bezorgproblemen
Goede behandeling via telefoon bij het niet ontvangen van een bestelling. Dankjewel!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Maar.... 2 panty in een enorm grote doos?! Niet nodig lijkt mij, dat had gemakkelijk in een envelop gepast en dan ook door de brievenbus
24/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Perfect!
Telefonisch info gevraagd. Zeer prettig te woord gestaan met de juiste info! Snelle levering!
21/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
goede service
snelle levering van de bestelde producten
19/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Stop met die mails en schrijf mij uit!
Privacy wordt niet gerespecteerd ik ga niet akkoord met jullie voorwaarden hieronder
18/11/2021
Beoordeling: 0.5 / 5
top
Super snel geleverd en mooie kwaliteit veel draag comfort hele mooie keuze op de site
17/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitstekend!
Goede service vriendelijke mensen volgende dag in huis! super
16/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden en een snelle service
Mooie pantymet goede pasvorm.
15/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super!
Fijne panty die perfect zit!
12/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Snel, juiste prijs voor goede waar
09/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Keurige afhandeling
Ben keurig te woord gestaan En behandelt
01/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Snelle levering mooie kwaliteit
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn
Mooie panty zit prima goede kwaliteit
26/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en zonder veel poespas
Ruime keus, zéker in mijn lievelingskleur
25/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering.
18/10/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service
Goede service van de nalevering
07/10/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima webshop
Ruime keuze, snelle levering en als je niet weet wat je moet bestellen en je belt met de klantenservice worst je perfect geadviseerd
03/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima pantyshop
Snelle levering, veel keuze in goede panties!
02/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitmuntend
supersnelle levering en goede verzorging voor de verpakking!!
30/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten