Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Mooi materiaal
Product op tijd en correct geleverd
13/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Voor herhaling vatbaar.
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snelle levering. Uitstekende kwaliteit Sommige maten zijn snel uitverkocht!
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top geregeld Allemaal
Mooie Panty s en zitten heerlijk ook snel geleverd en goed verpakt
16/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keus en goede service
Ruime keus in de nieuwste panty?s en sokken. Zeer tevreden.
06/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Top
04/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne webshop
Goed assortiment!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne artikelen en goede service.
Goede klantenservice. Ze belde, omdat ik per ongeluk een artikel in een andere maat had besteld. Erg goed dat ze dit gezien hadden, want anders had ik het moeten retourneren.
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geholpen met advies!
Ik ben super geholpen met advies voor een huidskleur panty! Had alles snel in huis en direct aan gedaan. Nogmaals dank en ik ga jullie zeker aanbevelen.
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede party's & maillots's
Ik vind de kwaliteit en maillots zeer goed van kwaliteit en ik zal het zeker aan bevelen bij andere mensen
31/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goede service en kwaliteit
Panty?s gekocht en kwamen op tijd binnen. Bestel nu regelmatig, top kwaliteit!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering. Mooie merken
Ik bestel hier al jaren naar alle tevredenheid.
16/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super site
Gemakkelijk bestellen, snelle verzending en goed assortiment.
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig!
Prima producten! Ook in volslanke maten!
09/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
veel keus, snel bezorgd
Er is veel keus en de bestellingen is altijd zeer snel binnen. Voor mij no. 1!
26/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Product is fijn en super snel geleverd
Via Google gevonden, en zonder problemen en super snel geleverd, fijne site
26/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
de verkeerde kleur
ik had een maillot in de kleur black besteld. ik kreeg de kleur navy. vervelend, de maillot moest teruggestuurd worden, portokosten moesten betaald worden, dat alles voor een simpele maillot. Ik werd daarna gebeld door een vriendelijke medewerkster van Pantyshoppen, zij vond de gang van zaken ook vervelend en heeft een cadeaubon aangeboden aan mij. Dus uiteindelijk is dat een heel klantvriendelijke reactie, daar ben ik blij om! En daarom krijgt Pantyshoppen 5 sterren!
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Veel keuze en duidelijke informatie. Supersnelle levering.
11/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Snelle levering
06/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Hele goede site, en super klantenservice
04/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Mijn ervaring als volgt: Een hele fijne uitkomst met het bestellen online met de panty's naar eigen smaak,kleur . Daarnaast op de dag bestellen en de volgende dag in huis. Een prima service. Wil niets anders meer en ben een grote fan zeg ik maar zo van Pantyshoppen en zal het iedereen aanraden.
02/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Kan niet anders zeggen geweldige service.
27/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Een prima behandeling en een snelle levering
Een goede ervaring , zo dat ik de volgende keer weer panty?s ga bestellen
17/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle, goede levering van alle producten
Snel besteld, snel geleverd, ook als cadeau!
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Stipt geleverd & netjes verpakt conform bestelling
Ruime keuze in kwaliteits-beenmode, leuk verpakt en hiermee verrast door m'n partner die account heeft aangemaakt.
05/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Lekker makkelijk
Makkelijker kan het niet , en alles in de brievenbus!
04/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Producten komen overeen met foto en beschrijving. Snelle levering goede kwaliteit.
Prima!!
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Hele snelle levering!
25/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige panty's
Mooie snelle levering.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Snel geleverd, zelfs in 2 pakketjes, zodat ik tijdig het grootste deel ontving.
15/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super tevreden
Zeer tevreden duidelijke site zeer snelle levering ,fijn product
14/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Levering is goed verzorgd. Bij vragen volgt snel reactie.
10/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
goede service
heel prettig ook in de uitverkoop te kunnen slagen.
08/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed, met een klein kritiek puntje
Levering goed. Helaas wel een verkeerde panty opgestuurd (één van de)
07/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Top van product tot service
Ruime keuzemogelijkheden, snelle levering. Top producten en mooi verzorgd op tijd bezorgd.
04/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie panty's, goede kwaliteit
De panty's zitten goed en de kwaliteit is super.
04/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heerlijke kousen
Soms wat lastig om de juiste kleur te vinden Maar hele fijne kousen Ze zitten heerlijk.
03/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Ik ben helemaal tevreden!
Mijn ervaring is heel mooi
02/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Mooie materialen,alles netjes ingepakt en bezorgd.
01/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Maten komen niet overeen
De site ziet er goed uit. Echter vier paar stockings besteld, goed naar de maten labeling gekeken maar na 2 geopend te hebben en beide veel te klein gestopt met openen. Omdat eenmaal geopend kan niet meer retour. Helaas blijkt ook dat als je retour wilt zenden je zelf voor de kosten opdraait dat kost dus bijna meer. Ik ga ze wel doorverkopen. Let wel, kwaliteit oogt goed maar bestel ruim!!! Een maat groter. Stockings als kniekousen is namelijk denk ik niet de bedoeling ;)
15/02/2021
Beoordeling: 2 / 5
Super goed
Snelle levering,
03/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
super snelle levering!
Overzichtelijke site, en snelle bestelling
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en snelle service!
Heel goed verzorgd aangekomen, fijne producten.
24/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
uitstekend
klant vriendelijk , de kleuren van de panty,s komen goed overeen met de wepshop . En de kwaliteit is prima
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Prima afwerking van de bestelling
22/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super duidelijke site en vlugge levering !!
Ga zo door !!
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Mooie prijzen
18/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed
Snelle en goede levering
13/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prettige site en goede service
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
zeer tevreden
2 x panty s besteld zijn van goeie kwaliteit en zijn ook mooi om te zien en zitten zeer prettig
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten