Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Goede service zoals altijd!!!
Geweldige service!! Snel en goed
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel, goed verpakt!!
Fijne site, goede kwaliteit, correcte levering!! Voor herhaling vatbaar!!
20/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Vind t fijn dat jullie grote maten hebben
19/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie panty maar wel erg vertraagd
Bij bestelling stond dat de panty de eerstvolgende werkdag zou worden opgestuurd. Een paar dagen later kreeg ik bericht dat er vertraging was en dat duurde 3 weken. als ik het geweten had, had ik een andere panty besteld, maar uiteindelijk was het wel een mooie panty die lekker zit.
13/11/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Goede kwaliteit panties een snelle levering
Na bestelling de besteld panties snel geleverd
29/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Keurig verzorgd
Mooie kwaliteit.
28/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super levering
Perfecte service, goede kwaliteit.
26/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima!
Groot assortiment, snelle levering en netjes verpakt.
24/10/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, goede communicatie
Ik heb een goede ervaring, nieuwe panty gekregen omdat de andere een ladder inzat, dus top opgelost.
20/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Beste kwaliteit
Heel goed kwaliteit en snel geleverd
19/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend zoals altijd
Overzichtelijke website, stipte informatie en een groot assortiment van mooie kwaliteits merken. Prompte levering, kortom, zeer teveden
11/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zoals altijd, snel geleverd.
Handige en overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering. Ik zou alleen kleinere dozen gebruiken. Panty's zitten in dune verpakkingen, daar hoeft niet een doos van 10cm hoog omheen! (voorhijn hadden jullie wel kleinere dosjes)
05/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Toplevering!
De bestelde items worden vlot geleverd, mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje
28/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit.
Mijn ervaring is dat ik een hele fijne en prettige keuze kan maken.
23/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
top bedrijf en correct en snel geleverd
Altijd mooi en snel geleverd zit super sexy en voel mij altijd op en top vrouw mijn man kan dan nooit van mij afblijven xx
12/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending
Nette, snelle verzending. Ook een handige maat tabel op de site om de juiste maat te kiezen. Helaas minder blij met de kwaliteit van de panty zelf. Bij het aantrekken voor de eerste keer trok er meteen een forse ladder in van bovenaf tot aan mijn knie waarmee de panty natuurlijk onbruikbaar werd. Gelukkig hierna goed en prettig contact gehad met de klantenservice en ik krijg een nieuwe panty toegestuurd ter vervanging.
09/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Slechte service
Ongeveer een maand geleden heb ik hier panty?s besteld. Hier kreeg ik geen e-mails over. Na 3 weken ben ik gaan bellen, meerdere keren nemen ze of simpelweg niet op of ze hangen op. Hierna ze gemaild waar mijn pakket bleef en waarom ik geen update kreeg. Toen kreeg ik het antwoord dat de artikelen niet op voorraad was en dat over een week wel weer zou zijn. Waarom moet ik na 3 weken hier zelf achteraan gaan om dit te horen? Vervolgens vertelde ik dat ze de bestelling dan kunnen annuleren. Een dag later kreeg ik een e-mail dat het ineens weer op voorraad was, of ik de bestelling alsnog wilde annuleren of wel wilde bestellen. Nog geen uur nadat ik die e-mail had ontvangen, kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling verstuurd is? Ik terug mailen dat ik hem toch geannuleerd wilde hebben, na dit meerdere keren te hebben aangegeven. Kreeg ik een e-mail terug: Helaas, kan niet meer, hij is al verzonden. Nu zie ik ook nog dat retouren geld kost. Afzetterij! Had dan zo groot geweest om te zeggen dat mijn bestelling kwijt is geraakt of wat dan ook en dat je hem alsnog wilt versturen. Maar niet dit halve werk met gelieg en vervolgens twee dagen na duidelijk aangeven dat ik wil annuleren álsnog versturen.
08/09/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Ik wacht nog op de ontvangst van het artikel
Niet van toepassing
23/08/2022
Beoordeling: 1.5 / 5
Beste Paul, Allereerst hartelijk dank dat u de tijd neemt om een review te plaatsen. We vinden het fijn dat u ons heeft laten weten dat uw pakket bij de buren was bezorgd. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. We wensen u veel draagplezier toe en zijn u een volgende keer weer graag van dienst. Hartelijke groet, Team Pantyshoppen.nl
Perfect
Zeker aan radar deze site
10/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Altijd uitstekend!!
Bestel regelmatig, levering altijd goed en snel
02/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Leugen over bezorging.
Panties prima - maar verpakking en bezorging slecht. Er was gezegd dat ze door de brievenbus konden (1 paar panties). Bleek niet zo te zijn. Daardoor panties 3 dagen te laat, omdat ze na het weekend pas opgehaald konden worden. Niet iets zeggen, dat niet waar is!
28/07/2022
Beoordeling: 3 / 5
zeer goed
uitstekende service
14/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
top geregeld en snel ontvangen
Gewoon snel en op tijd geleverd en mooie artikelen zit echt top en voel mij op en top vrouw met deze mooie kousen en panty's
04/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Dankzij de maattabel en de duidelijke omschrijving op de site kon ik probleemloos de juiste maten selecteren. Mooi verpakt, snel verzonden en het kon door de brievenbus.
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service!
Mede dankzij de vriendelijke bejegening en het vakkundig advies van de medewerkers heb ik eindelijk een panty ( Kunert True beauty Curvy 20 den) gevonden die perfect past, de pasvorm en het versterkte broekje met brede band zorgen ervoor dat de panty bij mij uitstekend blijft zitten, ook het materiaal voelt erg prettig. Ik zal deze panty zeker opnieuw bestellen in de kleur Cashmere.
11/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Jammer dat ik later te horen krijg dat mijn bestelling in back order staat
Prima panty ?s. Goede pasvorm.
02/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Goede service
Goede service
26/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending.
De producten zijn goed, precies wat ik had besteld en het was snel binnen. Toppie!
22/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Smorgens 9 uur besteld En savonds al binnen gekomen
16/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super service
Makkelijke site, fijn dat er tips worden gegeven van welke kleur panty het beste past. Snelle levering en goede kwaliteit.
10/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer tevreden
Al een paar jaar draag ik de zomerpanties Shelina 12 van Falke in de kleur Powder, tot grote tevredenheid.
05/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
een zeer goede service.
de aankopen zijn kwalitatief zeer goed en de communicatie omtrent het bestellen en uiteindelijk ontvangen verliep goed en duidelijk.
04/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Goede uitleg op de site over de kleuren. Netjes ingepakt en geleverd
03/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super levering
Echt de ene dag besteld en de volgende ochtend lag het in mijn brievenbus. De (plak) panty bleef de hele dag goed zitten, hoefde hem niet op te trekken. Ik heb ze nu gewassen en kijken of ze zo goed blijven zitten?. Maar voor nu top!
02/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service , snelle levering
Zeer tevreden , volgende keer weer
01/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snel ontvangen en keurig verzorgd
Heel goede service en alles is netjes verpakt
20/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Alles goed geregeld en prima kwaliteit
12/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service.
Goede kwaliteit en vlotte levering. Wel wat aan de dure kant.
05/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
super snelle nette levering!
makkelijk om een bestelling te plaatsen die dan vervolgens de volgende dag wordt geleverd!
05/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending, leuke korting, ruime keus
Zie hierboven. Ondanks dat ik 1 panty welke korting had, ergens anders goedkoper zag, ben ik wel zeer tevreden!
05/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
De service en levering is goed en snel
Het assortiment is prima.
05/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Snelle levering echt een top bedrijf!
28/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ik kan niets anders zeggen als TOP
TOP
20/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfecte levering
Makkelijk op de webside te vinden, te betalen en snelle keurige levering!
02/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Good
Good and fast
01/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijke en persoonlijke klantenservice
Mijn postcode was incorrect , ontstond er een probleem met levering en heeft de klantenservice het snel en zorgzaam opgelost!
25/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
super snelle levering en service
Snelle levering en goede service
28/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Op site is het gemakkelijk om product te bestellen. Snelle verzending en bestelde katoenen panty goed van pasvorm/maat en kwaliteit.
23/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Subliem
Heb mijn hele leven een vreselijke hekel aan panty?s gehad omdat ze zo eng aanvoelen en of afzakte. Dit zijn panty?s die ik voor het eerst in mijn leven (64) lekker vind zitten en ze zakken niet af. Wel duurder dan bij de Zeeman maar ze zijn het dubbel en dwars waard. Ik ga er weer een paar bestellen. Pantykopen.nu bedankt, jullie zijn SUPER
15/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
Kwaliteit en levertijd keurig op orde
06/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten