Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Jenny van uit Utrecht
Fijne webshop, makkelijk te bestellen en snelle levering. De enige plek waar ik echt fijne sokken vind!
17-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Mike uit Born
Goede snelle service, sokken zijn mooi verpakt. Heb de sokken nog niet aangehad omdat ik ze bewaar voor een speciaal moment, mijn trouwdag!

Verbeterpunten: Ik miste iets van een foldertje of filtertje met wellicht sokkenacties die het kijken waard zijn en mij uitnodigen echt eens terug te gaan naar de site. Ook jammer dat jullie de sokken van item-M6 nog niet hebben.
16-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Iris
Fijne aanbieding, duidelijk bestelproces en snel geleverd.

Verbeterpunten: Naam webshop en bedrijfsnaam in betalingsbevestiging kwam niet overeen - wellicht is het handig om dit even te melden bij de check out.
16-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ellen
Snelle levering, goede communicatie.
16-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Diane uit Veenendaal
Keurige levering.

Verbeterpunten: Minder verpakkingsmateriaal gebruiken.
16-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
H uit Culemborg
Snelle correcte service bij fout postnl
15-02-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Luce uit Nijmegen
Uitstekende artikelen, snelle levering, perfecte verpakking.

Verbeterpunten: nul.
14-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Evelien van den dungen uit Almkerk
Goede kwaliteit en snelle service. Helaas deze keer mindere kwaliteit zie onderstaande.

Verbeterpunten: In mijn nieuwe panty meteen een ladder terwijl ik er ?35voor betaald heb en expres een maat groter heb besteld. Ik baalde flink, zeker omdat ik vaak bij jullie bestel en altijd heel erg tevreden ben! Kan ik deze terug sturen? Hij is nog niet gedragen, alleen getracht hem aan te doen maar was meteen stuk.
13-02-2018
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
henk uit vierpolders
super service
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Michelle
Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak.
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
T. de wit uit Venhuizen
Snelle bezorging Netjes verpakt
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
B
Geen klachten. Alles verliep soepel. Zeer tevreden.

Verbeterpunten: Geen
13-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Erna uit krimpen aan den ijssel
Snelle levering en goede kwaliteit panty's
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
H uit H
Prima, snelle service en mooie kwaliteit spullen!
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Maria
Snel levering. Netjes ingepakt. Mooie sokken!
12-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Eline
Snel geleverd, keurig verpakt.
12-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Hans uit Den Haag
Snelle levering

Verbeterpunten: Niet zo irritant bedelen om beoordelingen.
12-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
s.a.l
snelle en zorgvuldige levering. veel keuze/ruim assortiment

Verbeterpunten: geen kosten berekenen bij retourneren/ruilen.
12-02-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Susanne
Ontzettend goede service, ook als er iets niet goed is, echt een heel prettig bedrijf met goede producten!
12-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
J uit E
GOED
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Godfried uit Zwolle
Ruime collectie van goede merken. Goed gesegmenteerd Snel geleverd.

Verbeterpunten: Geen
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Petra
Mooie producten, snelle levering en goedeen prijsvorming. Zeer tevreden

Verbeterpunten: Nvt
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
C. Romijn
duidelijke foto's en eenvoudige manier van bestellen
11-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
ernst uit enschede
vlotte levering

Verbeterpunten: geen
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Mm
Snelle levering. Keurig verpakt. Je krijgt waar je om vraagt wat kwaliteit betreft! Ga zo door!!! 5 sterren 10

Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten weten.
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
May Goedhart uit Den-Haag
Ongelofelijke snelle service , mooi verpakt met klein aardigheidje erbij ! Goed op de hoogte gehouden wanneer/hoe het verzonden was !! Chapeau voor Controlfashion ????
11-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Elly uit Amsterdam
Snel en keurig op tijd
09-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Bianca uit Lelystad
Mooie en uitgebreide keuze en snelle, correcte verzending.
09-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Marie
Echt goede kwaliteit sokken en snelle levering.

Verbeterpunten: Geen
09-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Geniet van je zondag! | 2011 - 2018