Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snelle, goede levering van alle producten
Snel besteld, snel geleverd, ook als cadeau!
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Stipt geleverd & netjes verpakt conform bestelling
Ruime keuze in kwaliteits-beenmode, leuk verpakt en hiermee verrast door m'n partner die account heeft aangemaakt.
05/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Lekker makkelijk
Makkelijker kan het niet , en alles in de brievenbus!
04/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Producten komen overeen met foto en beschrijving. Snelle levering goede kwaliteit.
Prima!!
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Hele snelle levering!
25/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige panty's
Mooie snelle levering.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Snel geleverd, zelfs in 2 pakketjes, zodat ik tijdig het grootste deel ontving.
15/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super tevreden
Zeer tevreden duidelijke site zeer snelle levering ,fijn product
14/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Levering is goed verzorgd. Bij vragen volgt snel reactie.
10/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
goede service
heel prettig ook in de uitverkoop te kunnen slagen.
08/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed, met een klein kritiek puntje
Levering goed. Helaas wel een verkeerde panty opgestuurd (één van de)
07/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Top van product tot service
Ruime keuzemogelijkheden, snelle levering. Top producten en mooi verzorgd op tijd bezorgd.
04/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie panty's, goede kwaliteit
De panty's zitten goed en de kwaliteit is super.
04/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heerlijke kousen
Soms wat lastig om de juiste kleur te vinden Maar hele fijne kousen Ze zitten heerlijk.
03/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Ik ben helemaal tevreden!
Mijn ervaring is heel mooi
02/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Mooie materialen,alles netjes ingepakt en bezorgd.
01/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Maten komen niet overeen
De site ziet er goed uit. Echter vier paar stockings besteld, goed naar de maten labeling gekeken maar na 2 geopend te hebben en beide veel te klein gestopt met openen. Omdat eenmaal geopend kan niet meer retour. Helaas blijkt ook dat als je retour wilt zenden je zelf voor de kosten opdraait dat kost dus bijna meer. Ik ga ze wel doorverkopen. Let wel, kwaliteit oogt goed maar bestel ruim!!! Een maat groter. Stockings als kniekousen is namelijk denk ik niet de bedoeling ;)
15/02/2021
Beoordeling: 2 / 5
Super goed
Snelle levering,
03/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
super snelle levering!
Overzichtelijke site, en snelle bestelling
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en snelle service!
Heel goed verzorgd aangekomen, fijne producten.
24/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
uitstekend
klant vriendelijk , de kleuren van de panty,s komen goed overeen met de wepshop . En de kwaliteit is prima
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Prima afwerking van de bestelling
22/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super duidelijke site en vlugge levering !!
Ga zo door !!
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Mooie prijzen
18/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed
Snelle en goede levering
13/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prettige site en goede service
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
zeer tevreden
2 x panty s besteld zijn van goeie kwaliteit en zijn ook mooi om te zien en zitten zeer prettig
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Ik ben blij en tevreden
Ik keek bij diverse sites en vond de panty naar mijn zin . Bestellen ging eenvoudig en correct. Levering ivm Sint iets vertraagd.
27/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Prima
Duidelijke website, de bestelling kwam snel.
22/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fijne panty's
Goede levering mooie fijne panty's waar voor je geld.
19/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
.
.
19/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende ervaring
Fijne webwinkel met heel veel keus, de beste merken. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit en heel klant vriendelijk.
16/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Erg tevreden!
12/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service
Goede overzichtelijke website
08/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Leuk, met een goede kwaliteit
ik bestel graag, omdat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de panty's die lekker zitten en fijn te dragen zijn
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Eerst 1 panty besteld voor de pasvorm. Zat perfect. Helaas bleef het bij Post.nl lang onderweg. Nu nog drie andere kleuren besteld. Een heel tevreden klant.
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
goed
krijgt wat je besteld
04/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
Ik had een (kleine) klacht en deze hebben zij DIRECT voor me opgelost. Wil bij deze dan ook de medewerkers ontzettend bedanken voor de goede service. Bedankt team pantyshoppen!
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Erg tevreden
Heel snel en correct geleverd
01/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service en mooie kwaliteit
Onlangs zocht ik online naar panties. Ik kwam uit bij Pantyshoppen.nl en heb er een paar mooie panties van Kunert gekocht. Veel keuze, goede prijzen en snelle service. Een aanrader.
29/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
prima voor mekaar
bij ij is alles goed verlopen pas form is prima bezorgen ook mooi op tijd niks mis met dit bedrijf zeer goed te spreken
26/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Een prima webshop met een groot sortiment
Snelle verzending en een prima verpakking
25/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
1 ste panty bij hun besteld
heb voor het eerst een panty besteld in maat xl omdat ik niet zeker wist of hij zou passen maar paste zeer goed was er ook dik over tevreden ga zeker binnen kort nog enkele bestellen
25/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Hallo Ik heb tot nu toe mijn bestelling niet ontvangen en zie ook niet op de site waar ik dat kan aangeven. Hoop dat ik op deze manier verder geholpen kan worden. Mvg R van Leeuwen
24/10/2020
Beoordeling: 0.5 / 5
Fantastisch
Snelle levering, heel mooi ingepakt
21/10/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
prima
fijn om zo te winkelen
19/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Altijd leveren wat besteld is, op tijd, alles is in voorraad.
Op Pantyshoppen kan ik alle 'moeilijke' kleuren en artikelen vinden die ik wil hebben, soms zelfs in overleg met de mensen van Pantyshoppen. Ben blij met deze leverancier.
18/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima - gedaan wat is geschreven!
zie hierboven
14/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Goed vakkundig
Ik had bestelling geplaatst voor het eerst. En 2 maillot besteld. Er kwam er maar 1 dus even telefonisch contact gezocht. Mijn frustratie geuit en gelukkig werd ik begrepen en kwam alsnog voor het weekend de 2e maillot. Ik zou zeker nu nogmaals een bestelling plaatsen. Fijne service mooie producten. Groetjes Ingrid
14/10/2020
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend, ik raad iedereen jullie site aan
Is uitstekend, er zat zelfs een hand geschreven kaart in mijn verpakking.super leuk.
12/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten