Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantyshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantyshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Nicole uit Utrecht
Snelle levering en goed verpakt.
28-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
G uit Loppersum
goede kwaliteit en snelle levering
27-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Esther uit Stadskanaal
Keurige klantenservice. Telefonische contact gehad met een mannelijke medewerker, die verbond me door met een vrouwelijke medewerker. En zij kon prima antwoord geven over welke maat bodydress ik het beste kon bestellen.

Verbeterpunten: Geen. Prima geregeld allemaal. Ben erg tevreden.
26-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Bert uit Dordrecht
Goed product, ruime keus en nette snelle levering

Verbeterpunten: ?
26-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Joanne uit Amsterdam
Een bijzonder snelle service! Aan de verpakking is veel zorg besteed en de persoonlijke noot is heel attent.

Verbeterpunten: Ga vooral zo door!!
25-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anneke uit Dordrecht
Snelle levering en goede kwaliteit.
25-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Silke
Snelle levering, goede producten

Verbeterpunten: Meer keuze, meer printen
25-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Johan uit Elst
Goede levering

Verbeterpunten: Staat niet bij dat de pantoffels klein uitvallen. Dit staat wel op de website van Sheperd
25-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Joyce uit Maria Hoop
Snelle, correcte levering!
25-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
particulier uit waalre
Alleen maar positieve punten
25-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
mevr. N.J. Houthuijzen uit Ede
Snelle bezorging, prettig aan de telefoon.

Verbeterpunten: Een klein probleem de haakjes van de body maidenform sluiten precies andersom dan van WYOB, dat is wel vreemd, ik heb nu 2 soorten bodys die verschillend sluiten. Miss hien een aandachtspunt om een systeem te hanteren.
25-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
jolanda
snelle levering
25-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Fiona
Snelle en correcte levering

Verbeterpunten: Lagere prijzen, maar dat is vast niet mogelijk..
25-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Inna
alles prima naar wens. zal er zeker nogmaals wat kopen.
24-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marina uit Alkmaar
Ik heb nu een aantal keren producten besteld. Site is overzichtelijk, snelle levering, persoonlijke boodschap bij levering, producten worden mooi en netjes verpakt. Helaas voldeed er 1 keer een product niet naar mijn volwachting. 1 dag nadat ik het product retour had gestuurd kreeg ik gelijk al een bevestiging dat ze het product retour hadden ontvangen en 1 dag daarna alweer mijn geld terug. Super snelle klantenservice hier kunnen menige bedrijven een groot voorbeeld aan nemen.

Verbeterpunten: Geen.
24-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
M. uit W.
assortiment, snelheid van leveren
24-04-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Alessandra uit Scheveningen
Snelle levering. Erg leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

Verbeterpunten: -------
24-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Gwenda uit Amsterdam
Snelle service en super netjes verpakt!

Verbeterpunten: Geen
24-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Els uit Krommenie
Snelle levering. Keurig verpakt. En...een persoonlijk kaartje erbij...handgeschreven.
21-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Hans uit Teteringen
Snel geleverd en doen wat ze beloven

Verbeterpunten: Geen
21-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Helga uit Maastricht
Snelle levering, persoonlijke touch door handgeschreven kaartje bij de bestelling

Verbeterpunten: Geen
20-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Diny uit Someren
Goede klantenservice, snelle levering, netjes verpakt.
20-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Carla uit Vlaardingen
Snelle afhandeling Duidelijke website Goeie service

Verbeterpunten: Geen
19-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Will uit waalre
Netjes verpastkt,snelle levering,leuk kaartje erbij waarop staat vermeld dat de inpakster je veel plezier wenst met het gekozen artikel.
19-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
E. uit RIJSWIJK ZH
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijne producten. Vlotte afhandeling.

Verbeterpunten: nvt
18-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Bea uit Wamel
Snelle en goede levering

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten
17-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jeannien uit Assen
snelle service en goede kwaliteit
17-04-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Charlotte Muter uit Amsterdam
Snelle levering, goede communicatie en leuke handgeschreven kaart. Top

Verbeterpunten: Heb ik niet
17-04-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je zondag! | 2011 - 2017